logo

MUSTA JA OLKI -SYKSYN SÄVYT SISUSTUKSEEN

13.52


 Syksy saa aikaan sisustusvimman. Se alkaa haaveilulla ja suunnittelulla. Selaan läpi useita eri katalogeja, sieltä hiljalleen alkaa nouseemaan ne omat jutut, mitä haluaa toteuttaa. Nyt olen haaveillut /suunnitellut jotain kaunista seinähyllyä  mustaksi maalatulle aulan seinälle.  String hylly on yksi hyvä vaihtoehto, mutta myös nahkaisella hyllynkannattimella olevat hyllyt olisvati kodikkaita.Työnurkkaus on syksyllä kovassa käytössä ja sitä haluaa päivittää ja sisustaa , niin viihtyy paremmin siellä. Pienetkin puiset esineet tekevät heti mustavalkoisesta sisustuksesta lämpimän ja  kodikkaan.

 Tee hetket uusien sisustuslehtien parissa on parasta syksyllä. Mikä on ihanampaa kuin kääriytyä torkkupeiton alle  ja lukea lehtiä ja saada uusia inspiraatioita.
Erilaiset ja -väriset heinät ovat trendikkäitä sisutuksessa eikä turhaan, koska ne ovat niin kauniita ja tuovat syksyn värimaailman myös sisälle.


Ruskeaa; kuparin ruskeasta oljen väriin alkaa löytyä kodistamme yhä enemmän. Kodin sävyt ovat pehmenneet. Karun kaunis mustavalkoinen sisustus on jäämässä taakse.
 Lisäämällä asetelmiin eripuulajeista tehtyjä tuotteita saat siten myös syksyn sävyjä esiin ja ne antaa syvyyttä sisutukseen. Tässä on akaasiaa, mangoa ja koivua. Samoin erilaiset kivi materiaalit tuo särmää sisutukseen. Tässä  on betonia ja   marmoria.


You Might Also Like

0 kommenttia