kotiliesi

Loppiaiseen asti nautitaan joulusta

11.51 Joulu on ihanaa aikaa sisustajalle . Saa toteuttaa erilaisia sisustus ideoita mielinmäärin. Silti kannattaa laittaa maltillisesti joulukoristeita, niin ei heti Joulupäivän jälkeen iske jouluähky ja ala purkamaan kaikkea pois.  Meille joulun aika alkaa marraskuun lopulla,  kun kaivetaan ekat paperitähdet esille ja niitä lisätään ympäri kotia joulukuun ajan.
Taljat ovat ihania talven ja joulun tunnelman luojia . Niitä on kiva laittaa sohville ja tuoleille lämmikkeiksi ja pehmukkeiksi. Niitä ei myöskään  tarvitse poistaa heti loppiaisena vaan ne jatkavat talven ajan sisustuksessa. Erivärisiä taljoja voi valita sisustuksen mukaan.
 Jouluvaloja on pitkin kotia eteisestä kylpyhuoneeseen asti, mutta viimeisen silauksen joulutunnelmaan  tekevät  aidot kynttilät. Muutaman vuoden takaiset tyttöjen askartelemat  paperikuuset ovat jääneet vakituisiksi joulukoristeiksemme. Lasikuvun alle laitettuna ne saivat uutta arvoistaan ilmettä. Vihreä ja vehreä tuo minulle joulun. Meillä se näkyy tänä jouluna Eucalyptyksen oksien muodossa erilaisissa asetelmissa.

 Lapsi ja lemmikki eläin perheessä turvallisuus on tärkeää ja olen onnellinen kun olen löytänyt aidon näköisiä  Perfect Homen kruunu ja pöytäkynttilöitä.  Niissä on myös se hyvää, että uskaltaa laittaaa kukka asetelman, ym koristeen lähemmäksi kynttilää kuin jos se olisi oikea kynttilä.
Luonnon materiaalit ovat lähellä sydäntäni sisustuksessa. Kestosuosikiksi joulukoristelussa on nousseet lehtikuusenoksat .           
 Keittiön yksinkertaista  joulua ovat huonekuuset ,paperitähdet ja kynttilät. Juhlapäivinä sen kruunaa kauniit lautasliinat ja juhlavat  astiat.
 Joulukuusi on monelle se asia  mikä kannetaan ensimmäisenä ulos jouluisesta kodista, koska neulaset varisevat pitkin lattioita. Allergia -perheen pelastus on tekokuusi, joka ei varise eikä tuoksu ja näyttää aina kauniilta. Oikea aito kuusi on meillä terassilla olohuoneen ikkunan takana jouluvaloineen tuomassa iloa jouluumme.

Tuoksut kuuluvat joulunaikaan. Meillä se tuoksu tulee pipareista. Samalla ne ovat ihania koristeita. Osa pipareista syödään pitkin joulua ja loput loppiaisena.  Nautitaan vielä joulun  tunnelmasta ja tuoksusta  muutama päivä, kunnes pakataan joulu laatikoihin varaston hyllylle odottamaan ensi joulua.
Oikein hyvää vuoden 2019 jatkoa sinulle!

You Might Also Like

0 kommenttia