kotiliesi

BAMBU JA ROTTINKI PITÄVÄT PINTANSA

1.31


Bambu ja rottinki ovat viime vuosina vallanneet ison osan kotien sisustuksesta. Eikä turhaan. Luonnonmateriaalit tuovat lämpöä ja pientä rouheutta moderniin ja skandinaaviseen  sisustukseen.

Itse olen huomannut että vaalea bambu on sellainen väri mikä luo seesteisyyttä ja siihen ei kyllästy, niin nopeasti kuin johonkin tiettyyn trendi väriin. Luonnollinen bambu on yksi nopeimmin kasvava puuvartinen heinäkasvi. Se kasvaa noin metrin päivässä.

Rottinkipalmu, tuo upea aito luonnon materiaali, on Aasian, Afrikan ja Australian trooppisten osien kiipijäkasvi . Rottingista löytyy nykyään kaapinovia, hyllyjä,lamppuja, jne

Tämä ihana bambu valaisin on Ikean Knixhult pöytävalaisin. 
Rottinkinen  seinäkoukku on kirppis löytö.


 
Bambu koreja on myös markkinoilla paljon ja ne ovat monikäyttöisiä. Tämä pianon päällä oleva kori on käytössä suojaruukkuna. Kattovalaisin on Sostrene Grenestä.   


Nämä kasarituolit ovat tehneet pidempiaikaisen paluun. Venetsia-tuoleissani on rottinkia istuinosan keskusta ja reunat ovat pyökkiä.Seinälautanen ja kynttilälyhty ovat rottinkia. Nämä ja monet muut luonnonmateriaalit ovat lähellä sydäntäni. 

Mukavaa syyskuun kolmatta sinulle! Ota kynttilät esiin ja nauti tunnelmallisita illoista!
 

You Might Also Like

0 kommenttia