kotiliesi

Heinänsävyssä lempeät kesäunet

13.45

 Kesä ja yöttömät yöt ovat niin lumoavia, että ei malttaisi nukkua ollenkaan. Toinen  haluaa katsoa auringonlaskua vuorten taakse, toinen meren ulapalle vajoavaa aurinkoa ja toinen odottaa jo upeaa auringonnousua. Suomen kesässä säät voivat vaihdella ja vettä sataa montakin päivää peräkkäin, että auringonsädettäkään ei näy.  Sillon kannattaa katse kohdistaa makuuhuoneen sisustukseen, jotta kesäfiilis ei katoisi sadepisaroiden mukana. Valitse sinne sinun kesän lempiasioden värisävyjä. Minulle ne ovat erilaiset heinät ja auringonvalo.
 Julisteet ja taulut, joissa on voimalauseita ja sinulle tärkeitä ajatuksia, antavat levollisen unen ja taas aamulla heti herättyäsi vahvistavat ajatuksiasi ja piristävät päivääsi.
 Tyynyihin on mukava uppoutua sadepäivänä hyvän kirjan kanssa.Tyynyt ovat HM Homen  ja Annocollection mallistosta . Kesän trendiasusteen -olkilaukun, voit laittaa koukkuun kaunistamaan huonettasi silloin, kun sille ei ole muuta käyttöä. Ikean iso paperipallo on valaisin, mutta kesällä se ei lamppua kaipaa vaan antaa keveän tuulahduksen sisustukseen. Tauluhyllyllyllä olevä Desenion kasviaiheinen juliste ja heinän orsi maljakossa täydentävät tyynyjen sävymaailmaa, samanlailla kuin eriväriset korret ja heinät rantakaislikossa.
 Tuo sisustuksella luonto sisälle. Sillon ei haittaa sataako vai paistaako ulkona.  Jos sinulla on maisema josta voimaannut. Otappa siitä valokuva ja teetä se tauluksi, niin voit katsella voimamaisemaasi, silloinkin kun et pääse lähtemään ulos.Tämä heinien ja lempeiden auringonsäteiden sävyinen makuuhuone ei ainoastaan johdata lempeisiin uniin, vaan piristää myös harmaana päivänä kaikkia, jotka sinne vain kurkistavatkin.
 Aurinkoisia ja lempeitä unia kaikille teille!

You Might Also Like

0 kommenttia