kotiliesi

Syksyä sisustukseen -edullisesti

1.46

Jälleen syksy on täällä. Monelle syksystä tulee mielikuvia tylsästä, harmaasta ja kurjasta vuodenajasta, mutta sitähän se ei ole. Monellelle syksy merkitsee uuden alkua. Kesän jälkeen olemme täynnä energiaa aloittamaan uusia juttuja. Toiselle se on uusi harrastus, usealle opiskelujen aloittaminen, muutama haluaa uudistaa kotia, yksi aloittaa säästämisen, toinen päättää alkaa liikkumaan. Kaikki uudet asiat piristävät ja antavat voimia meille. 

Itselle syksy on kodin uudistamisen aikaa. Mutta nyt olen tänä syksynä päättänyt tehdä sen erittäin edullisesti. Viikonloppuna sain esimakua sisustuksen piristyksestä syyskuosiin ilmaiseksi. Lähimetsä tarjosi kunnon puitteet. 
Metsät ovat nyt täynnä maanläheisiä luonnollisia TRENDI värejä. Värien kirjo on moninainen on ruskean eri sävyjä, terraa, oranssia, okraa, punaista, vihreän erisävyjä, jne. Luonnossa kasvien kirjo on valtava, niitä löytyy erilaisia heiniä, oksia, kaisloja, saniaisia, jne.
Minun suosikeiksi nousivat nämä upeat okran väriset Kotkansiivet. Maljakot olen ostanut second hand -liikkeestä muutamalla eurolla. 
 Iso Kotkansiiven lehti on seinällä kaunis taideteos. Jos haluat, että kasvit pysyvät suorana, eivätkä käpristy kuivuessaan,niin laita ne sanomalehtien väliin painojen alle kuivumaan muutamaksi päiväksi. Voit myös laittaa kuivan lehden kehyksiin tauluksi.

 Maljakossa Korkansiiven lehdet ovat myös kauniita. Tämä maljakko on oikeasti HM Homen kannu, joka on tyylikäs myös maljakkona. Nyt lenkkarit jalkaan ja lähde voimaannuttavalle metsäretkelle.
MUISTA: jos sinulla ei ole omaa metsää, niin kysy maanomistajalta lupa kasvien poimimiseen. Aurinkoista syksyä sinulle! 


You Might Also Like

0 kommenttia