kotiliesi

Valoilla P I R I S T Ä V Ä Ä ilmettä

11.33

 Mustaakin mustempaa marraskuuta vietetty tänä vuonna, kun lunta ei ole juurikaan näkynyt. Onneksi on paljon erilaisia valaisimia ja valoja, joilla voimme valaista kotejamme ja piristää mieltämme. Tämä Ikean Knixhult-valaisin on yksi minun lempivalaisimista, koska se luo lämmintä tunnelmaa valon siivilöityessä kauniisti bambusuikaleiden välistä. Tämä lamppu on kaunis ilman valojakin.

Jalkalampulla saa helposti lisävaloa pimeään lukunurkkaukseen. Jalkalamppuja on myös  helppo siirrellä ja ne antavat tunnelmavaloa hämärän aikaan.
Trendikkäät seinävalaisimet ovat käytännöllisiä, eivätkä vie turhaa tilaa lattialta. Seinävalaisin on helppo kohdistaa  pöydän päälle valoa antamaan, tai  kohdevaloksi tauluille tai kukille.
Erilaiset valoketjut ovat tunnelman tekijöiden ylintä kaartia. Itse pidän yksinkertaisen selkeistä, yksi värisistä valosarjoista. Niitä on helppo vaihdella paikasta toiseen nopeasti.
 Aidot- tai led-kynttilät piristävät marraskuun harmautta. Erilaisilla asetelmilla saat kauniita kokonaisuuksia kotiisi, tunnelman ja mielentilan mukaan. Kynttilötä voi laittaa eri korkuisille jalustoille tai ison tarjottimen täyteen. Tässä kuvassa aidot kynttilät on Perfect Homen  Nero-alustalla ja Lagerhaussin jalustalla.
Keittössä ei tarvitse aina pitää kaikkia valoja päällä. Kun haluat tunnelmaa laita välitilan valaistus päälle. Meillä voi välitilan lamppuja himmentää tilanteen ja tunnelman mukaan. Työskennellessä keittiössä pidän kirkkaat valot päällä, mutta heti kun työt tehty siirryn tunnelmointiin.
Valoisaa ja tunnelmallista marraskuun loppua kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia